Time Central, Newcastle

Office Building Interior Design

We recently had the pleasure of giving a facelift to one of Newcastle’s finest office developments.

Commissioned by client CBRE, we developed a new interior scheme that highlights Newcastle’s history and Tyne river heritage, to liven up the interior of Time Central.

The scheme includes a large scale historic map of Newcastle in the heart of the lobby waiting area. With photographic art prints in the hallway that highlight different eras of the city and it’s architectural development.

Each stairwell floor has been hand painted in a rich array of greens that marry nicely with the building’s beech finished doors and handrails. The stairwells now also feature brushed aluminium floor numbers with a distinctly industrial edge, as a nod to the city’s industrial heritage that grew from the Victorian era.

All elements of the job were designed, produced and installed by ourselves here at Studio One, meaning we could offer a one stop solution for our client and their needs.

To view another recent project, please click here