We’re proud to be able to showcase to you our latest design offering at Mill House, York for commercial property client Colenso.

Mill House is an historic Victorian granary mill, converted into a stylish office space situated in the heart of York city centre. Located near the River Ouse, and home to a diverse range of tenants, from tech start-ups to rail engineers, Mill House offers contemporary office space for local businesses, but lacked a contemporary brand to complement it.

At Studio One we designed and implemented a suite of signage along with a modern logo that help to give this historic building a modern identity fit for the 21st Century. With a colour palette applied that is both contemporary and traditional, we installed a large-scale tenant tray, fire zone plan and buzzer signs, to lift the buildings interior lobby and external walls. Finishing touches have been introduced via the application of window vinyl for the office entrance door that utilise the new Mill House logo and create a clever glass manifestation.

All elements were designed, produced and installed in house by the whole team here at Studio One, ensuring the project could be delivered with minimal fuss and optimum efficiency.