Greenergy
Teesside Biofuels

STUDIO ONE CREATED AND INSTALLED A NEW INTERIOR DESIGN SCHEME FOR GREENERGY'S TEESSIDE BIOFUELS OFFICES. THE NEW LOOK FEATURES CREATIVE PHOTOGRAPHY, CUSTOM PRINTED BESPOKE WALLPAPER AND PRINTED FROSTED VINYL, LARGE FORMAT PRINTED IMAGES MOUNTED AND INSTALLED ON STAND OFF FIXINGS, A BRANDED WHITEBOARD AND FRAMED ART PRINTS.

20 May 2015

greenergy-logo

Studio One were proud to be tasked with giving Greenergy’s Biofuels plant a makeover. Greenergy wanted to make the bleak site in Teeside a little brighter and more welcoming.

greenergy-reception

Reflective vinyl was used to the plants visitors to the reception area and a large lightbox provides a vivid splash of Greenergy’s brand colours.

greenergy-reception

greenergy-reception

Studio One shot photographs in and around the Biofuels plant, these were framed alongside classic Greenergy images.

greenergy-doorway

greenergy-stairwell

The look and feel of the reception area is carried through into the main building. Studio One’s plant photography combined with Greenergy’s images line the stairwell, transforming an otherwise boring space into a brand gallery.

harvest-biofuels-3

harvest-biofuels-4

Studio One designed and printed custom HP wallpaper and frosted vinyl for the walls and windows of the Greenergy Biofuels boardroom. A photograph of the Biofuels plant, shot by Studio One, was enlarged to fill the entire wall. This particular image was chosen to give the boardroom a spacious feel.

harvest-biofuels-7

harvest-biofuels-6